FI_W_Markus_Roiha_1140x600.jpg

Markus Roiha

For Markus Roiha (34) er øyehelse viktig: "Dette produktet fungerer virkelig!"

Markus har alltid vært plaget av øyefølsomhet. Øynene hans reagerer på sterkt lys, og kjøring i mørket har for eksempel vært noe Markus har forsøkt å unngå. Markus fikk et tips om kosttilskuddet Argus blåbærekstrakt fra sin kone som jobber i NutraQ Group og syntes i det minste at det var verdt et forsøk.

Markus fikk resultater på bare noen måneder. – Sterkt lys forstyrrer ikke livet mitt like mye som før, gleder Markus seg.

Med en jobb innen finans, har han også merket at øynene ikke lenger blir slitne av å jobbe foran en skjerm på samme måte som før. Han opplyser også at kjøring under dårlige lysforhold er enklere enn før, uten ubehagelige opplevelser i øynene. – Jeg vil til og med tørre å påstå at forskjellen er ti ganger større enn før, sier Markus med overbevisning.

Argus inneholder vitamin A og sink, som bidrar til å opprettholde normalt syn. Vitamin A, sink og selen bidrar til immunsystemets normale funksjon. Med bare en tablett om dagen, vil du tilføre kostholdet ditt til fordel for øynene dine.