Vår historie

Vår historie startet 1997 i Vesterålen i Nord-Norge. Det som startet som en gründerdrøm har siden blitt et av de mest solgte omega-3 tilskudd i Norden.

I dag har vi avdelinger i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Fra en beskjeden start i Vesterålen i 1997 har vi nå blitt en av Nordens absolutt største leverandører av omega-3 direkte hjem i postkassen. Vårt omega-3 produkt "Fri Flyt" har til nå hatt ulike varianter av navnet "Fri Flyt" i de nordiske landene. Fra nyttår 2023 vil produktet hete Vesterålen's Omega-3 i alle Nordiske land.  Det gjør vi blant annet for å hedre vår stolte norske bakgrunn, og for å spare miljø og ressurser ved å ha ett likt produkt i alle land vi er i.

Vesterålen's er nå en del av det norske konsernet NutraQ, som er en av Europas største og mest profesjonelle leverandører av kosttilskudd som leveres direkte hjem til forbruker på abonnementsbasis. Dette gjør at vi har de beste muligheter til å videreutvikle våre produkter og tjenester til det beste for alle våre kunder. 

Vårt fremste mål er å alltid levere høy kvalitet til våre kunder. Med ny utvikling har vi kunnet øke innholdet av omega-3 i kapslene slik at vår omega-3 skal være det beste valget for å ta vare på hjerte, hjerne, syn og immunforsvar.

Våre eksperter arbeider stadig med å utvikle og forbedre våre produkter basert på ny vitenskaplig kunnskap, slik at du får beste mulig effekt av våre produkter. 

I tillegg til topp kvalitetet på våre produkter så har vi også den beste kundeservicen. Vårt mål er å alltid ha norges mest fonøyde kunder. Å abonnere på våre produkter skal forenkle  din hverdag, og derfor har vi en fantastisk kundeservice på plass til å hjelpe når du trenger det. 

Grønlendernes hemmelighet bak omega-3

Interessen for omega-3 vokste når forskere oppdaget hvorfor inuitter på Grønland har en så god hjerte-og karhelse til tross for et kosthold rikt på fett. Hemmeligheten er at deres kost består av mye fett fra fisk og sel som har et høyt innhold av omega-3.

I dag er omega-3 et av næringsstoffene som det er forsket mest på, og blant forskere finnes det en bred enighet om at innholdet av EPA og DHA i omega-3 er gunstig for hjerne, hjerte og syn. 

Med kun to kapsler per dag av Vesterålen's Omega-3 oppnår du anbefalt dagsdose av EPA og DHA-fettsyrer!*

*Den gunstige virkningen på hjertet oppnås ved et daglig inntak på 250 mg EPA og DHA – og hjerne og syn ved et daglig inntak på 250 mg DHA. Ved anbefalt bruk av Vesterålen's Omega-3 får du disse mengdene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi respekterer personvernet ditt og deler aldri informasjonen din. Les mer her.

Vi respekterer personvernet ditt og deler aldri informasjonen din. Les mer her.