Solfrid_amb_0623_1140x600.jpg

Solfrid Nilsen

"Vesterålen's Omega-3 og jeg er venner for livet"

Solfrid lever opp til navnet sitt, som en solstråle av positivitet, latter og glede. Opprinnelig fra Bodø men bosatt i Trondheim lever hun et aktivt og sosialt liv. Med fem voksne barn og 5 barnebarn i tillegg til aktive hobbyer som bridge og sang er det ikke noe problem å fylle opp dagene. Solfrid er utdannet klinisk spesialist, sosionom, og har i mange år jobbet som behandler innen barne- og ungdomspsykiatrien. I tillegg er hun utdannet NLP coach. Nå nyter hun livet som pensjonist. Vi stilte et par spørsmål til Solfrid:

Hvor lenge har du brukt omega-3?

Jeg har spist Vesterålen's Omega-3 siden 2005.

Solfrid_Collage_amb_NO_1140x500.jpg

Hvorfor valgte du Vesterålen's Omega-3?

En god venn anbefalte meg Vesterålen's Omega-3 fordi det fungerte så godt, og så var det så praktisk med abonnement - at det kommer rett hjem i postkassen.

Jeg er opptatt av å ta vare på helsen, og spesielt hjerte og hjerne. Jeg vil fungere best mulig og lengst mulig i et aktivt liv med barn, barnebarn og venner - og Vesterålen's Omega-3 fungerer for meg.

Jeg er bare så glad for at jeg valgte å starte med omega-3 - vi er venner for livet! 

Kjøp Vesterålen's Omega-3 her

Hvorfor valgte du å bli ambassadør for Vesterålen's?

Fordi omega-3 fungerer så bra for meg, så anbefaler jeg det stadig til familie og venner. Det er et kvalitetsprodukt jeg kan stå inne for. I tillegg så er det så praktisk med et abonnement som leveres rett hjem i postkassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi respekterer personvernet ditt og deler aldri informasjonen din. Les mer her.

Vi respekterer personvernet ditt og deler aldri informasjonen din. Les mer her.