W_icebathing_1140x600.jpg

Dine kundefordeler

Som kunde hos Vesterålen's har du mange fordeler. Vi vil gjøre din kundeopplevelse så trygg, enkel og hyggelig som mulig.

Høy kvalitet icons8-good-quality (1).svg 

Vårt hovedmål er å alltid levere høy kvalitet til våre kunder. Med ny viten har vi kunnet øke innholdet av omega-3 i kapslene - og vi kommer til å fortsette å utvikle oss i fremtiden så vår Omega-3 alltid skal holde den høyeste kvalitet for din helse. Våre eksperter bruker hele tiden ny viten for å utvikle og forbedre våre kosttilskudd. 

Trygg e-handel icons8-diploma.svg 

Vesterålen's er sertifisert av Trygg e-handel så du skal vite at du trygt kan handle i vår nettbutikk. Trygg e-handel sertifiseringen garanterer for trygg handel på nett. Her finner du oss på Trygg e-handelse webside.

Levering rett hjem i postkassen icons8-in-transit.svg 

En av de store fordelene med abonnement er at du får produktene levert rett hjem til din postkasse i de intervallene som passer ditt behov. Leveringen sendes som brev med posten for at de skal passe til de aller fleste postkasser. Enklere blir det ikke!

Kundeservice icons8-customer-service-64.png

Vesterålen's kundeservice har lang erfaring med kosttilskudd. De er klar alle hverdager kl 8:30 - 16:30 med å svare på alle dine spørsmål eller bestillinger.

Bonusprogram icons8-receive-cash.svg

Som kunde er du automatisk med i vårt bonusprogram. For hvert produkt du mottar samler du bonuspoeng som kan brukes til å bestille gratis bonusprodukter. Les mer om bonusprogammet her.

Angrerett icons8-returned-mail.svg

Ifølge Angrerettloven har du som ny kunde 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar varene. Les gjerne mer i våre kjøpsvilkår her.